LA BELLA ITÀLIA !!!

Avui farem un gran circuit per la bella Italia  , passant la Costa Amalfitanes es troba a la regió de Campanià (Itàlia), al sud de la ciutat de Nàpols que també visitarem , una ciutat  que diu la llegenda que va ser aquí on es va preparar la primera “margarita”. I els locals asseguren que Nàpols és la ciutat on es pot degustar la millor pizza, no sols d’Itàlia, si no de tot el món! Desprès anirem a  Pompeia era una ciutat del sud d’italià que va florir durant l’imperi romà. L’any 79 d. C. un volcà pròxim, el Vesuvi, va inundar la ciutat de lava i cendra, conservant-la així durant els següents 2.000 anys. És un dels jaciments arqueològics més famosos del món.!!!! quanta història, us ho voleu perdre ???’ truca al +376 812244 o be envia un WhatsApp al 606560 … no deixis de viatjar !!!