OFERTA CREUERS ABRIL 2020!!!!

Us informem que amb MSC Creuers hi ha 2 sortides a l’abril de 2020 amb un preu molt molt interessant!!!!! És un producte propi exclusiu de BThe Travel Brand!!!

MSC DIVINA – Mediterrani Occidental sortida des de Barcelona 

ESPECIAL LLUNES DE MEL!!!!!

QUÈ US AGRADARIA MÉS??? US PROPOSEM SAFARIS A KENIA I TANZANIA, DUBAI I MALDIVES I….. SRI LANKA I MALDIVES!!!!!!!!!!!!!!!

VENIU A DEMANAR-NOS INFORMACIÓ DETALLADA A VIATGES RELAX

OFERTES NADAL I CAP D’ANY!

VOLEU APROFITAR LES OFERTES QUE SURTEN ARA PER NADAL I CAP D’ANY? SI TENIU ALGUN DUBTE VENIU A VIATGES RELAX I US INFORMAREM DETALLADAMENT I US PODREM DONAR UN PRESSUPOST DETALLAT. I SI VOLEU, ENS PODEU ENVIAR UN CORREU ELECTRÒNIC A: relaxviatges@viatgesrelax.com

VIATGE A PORTO!!!!!!!!!!!!!

Porto i els voltants

Del 16 al 21 d’octubre.

Visites Panoràmiques: Porto, Viana do Castelo,Braga, Coimbra + Passeig en vaixell a Porto i a Viana do Castelo.

Vols des de Barcelona – 6 d / 5 n – Hotel a Porto – Règim segons programa – Amb guia acompanyant

Temps Límit: 25 Sep’19.

Per més informació/reserves contacteu directament amb l’oficina.

DESCOMPTE PER LES VACANCES DE NADAL!!!! :-)

Avança’t a les vacances de Nadal! Gaudeix d’un 5% de descompte sobre el preu base dels nens, pels viatges a Laponia a conèixer el Pare Noel i al viatge al Marroc per a trobar-nos als Reis Mags. La promoció és válida fins el 30 de setembre… Així que vine ràpid a viatges relax i reserveu la vostra plaça!!

VANCOUVER!!!!!!!!!!!

Anticipa’t a la vacances de nadal reservant ja aquest viatge al Canadà, on estaràs en dues ciutats increïbles com són Vancouver i Whistler. Gaudeix dels paisatges nevats esquiant en les millors pistes d’esquí.