LOS CABOS!!!!!!!!!!!!!!!!BAIXA CALIFORNIA SUD

VIATGE A LOS CABOS: DESCOBRINT UNA DESTINACIÓ REPLETA DE TRESORS

Situat a la península de Baixa Califòrnia, a Mèxic i banyat pel Pacífic i el mar de Cortés, Los Cabos és aquesta destinació que tothom busca per gaudir d’unes vacances inoblidables. Platja, gastronomia, cultura, natura i molta diversió és el que aquest lloc pot oferir.

Amb nosaltres viatjar a Los Cabos és molt fàcil i còmode, ja que el viatge inclou vol directe, trasllats de l’aeroport a l’hotel i viceversa i els millors hotels de la zona, per sentir-se com a casa.

Aquest nou destí, que operarà a partir del pròxim 20 de Juny, amb la companyia aèria Iberojet, ve a completar la nostra oferta de llarga distància a destins ja consolidats com son Costa rica, Illa Maurici, Punta Cana, Cancún i La Habana.